Cartas para los ayuntamientos

Carta als Ajuntaments que no han aprovat la Moció

La Plataforma anti- TTIP del Berguedà continua les seves activitats després de tancar amb èxit la campanya intensiva de difusió i recollida de firmes que es va celebrar a Berga durant el mes de Desembre.La campanya, que va començar amb l’ aprovació per part del ple de l’ Ajuntament de Berga de la moció que declarava Berga ciutat contrària al TTIP, va comptar amb quatre xerrades i sopars- tertúlia i dotze jornades de recollida de firmes al carrer.En aquests dies es van recollir mes de 800 Signatures.Que s’ han tramès per incorporar-les a les mes de 3 milions que ja s’han presentat al Parlament Europeu.

L’ Objectiu de la Plataforma és conscienciar la població berguedana de l’ amenaça que representa el “ Tractat Transatlàntic de Comerç i Inversions, ja que es tracta d’ una legislació pensada només pel benefici de les grans multinacionals i que no té en compte els interessos de la gran majoria de la població.

Les activitats que la Plataforma durá a terme durant els propers mesos vindran englobades sota el lema: “ Recuperem les sobiranies: diem no al TTIP”. Aquestes sobiranies, en plural,es refereix als diferents aspectes sobre el que volem tenir dret a decidir però se’ns imposa una visió neoliberal : drets laborals,protecció del medi ambient,potenciació dels serveis públics,sobirania alimentària…..És precisament sobre aquest últim àmbit que es començarà a treballar.I tambe presentarem mocions als Ajuntaments , per declarar al Berguedà, Comarca anti TTIP, cosa que ens en faria pioners.

Posem tambè a la vostra disposició la possibilitat d’ informarvos a traves de xerrades i altres activitats.

Esperant la vostra resposta, presentem doncs, el document adjunt, per la seva tramitació al Ple i la seva aprovació .

La Plataforma està oberta a totes les persones que hi vulguin participar.Es reuneix el primer dimecres de cada mes a les 20.00 a l’ Hotel d’ Entitats de Berga ( antic Centre Civic) i el seu correu electrònic es antittipbrg@gmail.com.

Atentament, i moltes gracies.

PLATAFORMA ANTI-TTIP DEL BERGUEDÀ

 

Carta  d’ agraïment  als Ajuntaments .

Sr Alcalde/ Alcaldessa

Desde la Plataforma Anti – TTIP us donem les gracies per l’ aprovació de la moció de ser un municipi Anti – TTIP i us informem que al Berguedà ja son molts els municipis que han recolçat tambe la moció .
Àvia , Bagà , Berga , Borredà,Capolat, Casserres, Espunyola, Gironella, Puig- Reig, Saldes, Sant Júlia de Cerdanyola , Vallcebre , Vilada.

I esperem que s’ acabin afegint la resta ,ja que alguns no han celebrat el Ple Municipal.

Aixó faria que puguessin declarar el Bergadà, Comarca Anti- TTIP i ser pioners a Catalunya i a l’ Estat Espanyol.

Per altre part, nosaltres continuem treballant , aviat farem unes jornades de tres dies sobre Sobirania Alimentaria- no al TTIP , al Passeig de l’ Industria de Berga.Seran els dies 13,14 i 15 de Maig.

Per altre part ens agradaria continuar informant sobre aquest Tractat en forma de Xerrades- Col.loqui per informar a la població dels riscos i desventatges de la seva aprobació, doncs creiem que aprovar la moció esta molt be ,pro cal informar a les persones mes exhaustivament.En aquesta part ens agradaria que els Ajuntaments us impliquesiu en fer-ne difusió i ajudar activament per que aixo pasi.

Be, us anirem informant sobre les activitats de la Plataforma .

Restem molt agraïts i esperançats que poguem ampliar el nombre d’ Ajuntaments adherits.

Una salutació cordial

PLATAFORMA ANTI- TTIP